John Lennon’s zoon: Bitcoin ‚Transcendeert de fysieke wereld’…

John Lennon’s zoon: Bitcoin ‚Transcendeert de fysieke wereld’…
Rate this post

Sean Lennon stelde voor dat Bitcoin mensen de kans geeft om de politiek en de wereldgebeurtenissen te overstijgen als nooit tevoren.

John Lennon’s zoon zei dat Bitcoin de fysieke wereld overstijgt.
Bitcoin is de afgelopen maanden door veel rijke investeerders geprezen, maar Lennon zei dat iedereen ervan moet genieten.
Zijn opmerkingen komen tijdens de voortdurende stierenloop van Bitcoin, die zijn prijs in een maand met 43% heeft zien stijgen.
John Lennon’s zoon, Sean Lennon – terwijl hij gisteren sprak over de Orange Pill podcast – zei Bitcoin „empowert mensen op een manier die ze nog nooit eerder hebben geautoriseerd“.

Bitcoin heeft de afgelopen maanden veel lof gekregen. Maar, met de meeste van die lof die afkomstig is van high-end instellingen zoals MicroStrategy, Square, hebben sommigen gesuggereerd dat Bitcoin niets anders is dan het geld van rijke mensen. Nu, na een tumultueus 2020, heeft Lennon gezegd dat de voordelen van Bitcoin door iedereen genoten moeten worden.

„In een oceaan van vernietiging die dit jaar was, vind ik Bitcoin Machine om me een soort van optimisme te geven, om eerlijk te zijn,“ zei Lennon.

Te oordelen naar de prijs van Bitcoin is Lennon niet de enige die tegenwoordig bullish is op Bitcoin. De cryptocurrency is gestegen tot meer dan $18.500, een stijging van 43% ten opzichte van de prijs van $12.965 een maand geleden.

Bitcoin kopen

Lennon redeneerde dat de beroemde cryptocurrency van de wereld gewone mensen een veel veiligere route naar rijkdom geeft dan andere activa. „Als ze [mensen] goud hadden, zouden ze het in een zak moeten dragen en iemand zou dat van hen kunnen stelen“, zei Lennon, en voegde eraan toe dat Bitcoin niet zo’n probleem heeft.

Bitcoin
Bitcoin Walvis Gemeenschap bloeit als Thanksgiving Weefgetouwen
Het is walvisseizoen in crypto. Het aantal adressen met belangrijke bedrijven groeit gestaag, omdat de prijs van Bitcoin de afgelopen maanden is verdubbeld. Een Bitcoin-walvis…

In plaats daarvan, omdat Bitcoin de fysieke wereld overstijgt, kunnen gewone mensen goed slapen, wetende dat hun rijkdom veiliger is dan wanneer het in goud zou worden geïnvesteerd.

„Het betekent dat je een totaal agentschap hebt, je hebt totale zelf-soevereiniteit en zolang je je sleutelzin kunt herinneren, ben je klaar om te gaan.“

Hoewel, niet iedereen kan.