DeFi-tokens giver tredobbelte cifre, når Bitcoin-pris søger efter support

DeFi-tokens giver tredobbelte cifre, når Bitcoin-pris søger efter support
Rate this post

Da Bitcoin-tyre forsøger at vende $ 18K for at støtte, lægger DeFi-investorer store tresifrede beløb.

Siden toppingen på $ 18.476 den 17. november har Bitcoin-prisen flirtet med $ 18.000-niveauet, da tyre kæmper for at vende niveauet for at støtte og jage efter verdens højeste på $ 19.789.

Mens denne kamp finder sted, og størstedelen af ​​krypto- og mainstream-finansmarkederne fokuserer på Bitcoin-prisen, producerer et antal mindre elskede kryptoaktiver generøst afkast for investorer.

DeFi Assets Index.

Som det fremgår af Messaris DeFi-aktiver-indeks, leverer mange af de bedste tokens betydelige dobbeltcifrede gevinster.

Inden for de sidste 7 dage ricochetterede AAVE sin dobbelte bund til at samle 214% og handler i øjeblikket lidt over $ 80.

Daghandlere spiller sandsynligvis support / modstandskontrol inden for det stigende kanalmønster. I skrivende stund afspejler AAVEs handelsvolumen, MACD og RSI stadig en sund interesse fra tyre.
AAVE / USDT.

Selv Curve finance’s CRV-styringstoken, som mange kryptoinvestorer har beskrevet som en komplet bagud, trak en ren dobbeltbundsreversering og samlede 176% til $ 0,84.

CRV / USDT.

Efter næsten at være kortsluttet ihjel af folk som Sam Bankman-Fried og andre kloge professionelle handlende, skaber Yearn Finance (YFI) token også bølger med en gevinst på 83,5% i den forløbne uge.

YFI / USDT.

Den 18. november var YFI-prisen på 50% Fibonacci retracement niveau ($ 25.500), og tyre forsøgte at vende niveauet for at støtte. Inden for de sidste par timer blev dette gennemført, og prisen blev skåret gennem et hul i volumenprofilens synlige område (VPVR) for at gøre en ny daglig højde på $ 29.850.

Ikke overraskende kloner YFI som DFI. Penge (YFII) og YF Link (YFL) fulgte også trop, og hver har samlet henholdsvis 58% og 49%.
SushiSwap skifter mellem steder med Uniswap

SushiSwap (SUSHI) -styringstoken har også tiltrukket investorers opmærksomhed efter at have mistet mere end 95% af sin værdi tilbage i september, da Chef Nomi, den ledende udvikler, dumpede SUSHI på omkring 13 millioner dollars på det åbne marked.
SUSHI / USDT.

Som rapporteret af Cointelegraph markerede denne uge afslutningen på Uniswaps belønninger af likviditetspuljer og rivaliserende børser som SushiSwap, 1inch og Bancor har hævet APY-belønningerne på deres børsnoterede aktiver for at tiltrække tidligere Uniswap-likviditetsudbydere.
Samlet værdi låst (USD) i SushiSwap.

Faktisk så Uniswap i denne uge et fald på 1,3 milliarder dollar (57,5%) i sin samlede værdi låst, da brugerne søgte mere frugtbare græsgange på andre DeFi-platforme. Da dette skete, oplevede SushiSwap en stigning på mere end 300%, og i den forløbne uge er tokenet steget med 127% for at handle til $ 1,63.

Overalt er flertallet af DeFi-tokens i øjeblikket i sort, og data fra Digital Assets Data og DeFi Pulse viser en stigning i dagligt aktive brugere, TVL på tværs af platforme og daglige transaktionsvolumener.
Samlet værdi låst på DeFi-platforme.

Lignende prishandling kan også ses på tværs af mange altcoins, hvilket tyder på, at mens Bitcoin konsoliderer og forsøger at vende $ 18.000 for at støtte, har handlende igen omfavnet DeFi og altcoins.