De marktkapitalisatie van Bitcoin zal die van Tesla binnen zes maanden overschrijden, zegt de CEO van Galaxy Digital

De marktkapitalisatie van Bitcoin zal die van Tesla binnen zes maanden overschrijden, zegt de CEO van Galaxy Digital
Rate this post

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.
‏‏‎
Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, zegt dat de marktkapitalisatie van Bitcoin die van Tesla in juni 2021 zal overschaduwen.

Het hoofd van de digital asset management onderneming nam om Twitter te leggen waarom hij gelooft Bitcoin’s marktkapitalisatie zal veel sneller dan de Tesla’s groeien in de komende maanden.

BTC zal binnen 6 maanden een grotere marktkapitalisatie hebben dan TSLA

Beide zijn ‚religies‘, hoewel TSLA zoveel risico loopt rond Elon Musk, terwijl BTC eigendom is van en wordt beheerd door een gigantische gedecentraliseerde gemeenschap die elke dag groeit. Het is een weddenschap op het gebied van risicobeheer. Volledige openbaarmaking Ik bezit twee TSLA’s. “

Op het moment van schrijven, Bitcoin’s marktkapitalisatie is boven de $ 428.000.000.000 terwijl Tesla’s staat op $ 616.000.000.000.

In een recent interview met Real Vision zegt Novogratz dat zowel Bitcoin als Tesla deel uitmaken van een grootschalige bullmarkt die wordt aangedreven door lage rentetarieven en stijgende groei

‚Ik sprak vanmorgen met een van – ik zal geen namen noemen, maar een van de letterlijk de vijf beste legendes in de investeringswereld. Ik zei, ik maak me zorgen dat Airbnb op de eerste dag 120% is gestegen, Snowflake met 100 keer de omzet en ik sprak met een andere vriend en hij ging van $ 2 miljard naar $ 8 miljard … en het baart me echt zorgen.

Ik begrijp dat we de tarieven voor altijd laag zullen houden, en de groei trekt aan. Ik hou van crude, ik ben long crude. Je kunt lang koper zijn. Begin volgend jaar krijgen we een grote groei-verrassing, en in het tweede kwartaal gaat het exploderen. Er is een macro-reden om lang te zijn. Zijn mening was, zei hij, luister, het is eng. Het slaat nergens op. Je moet beslissen, ga ik ermee rijden of niet?

Dan heb je geen spijt als je besluit dat je er niet op gaat rijden, zoals we deze waanzinnige bubbel van dit nieuwe regime waarin we ons bevinden als je meer geld print dan we ooit eerder hebben gezien. Wat Bitcoin drijft, drijft Tesla en Snowflake en elke onderneming terug. „